Marius Copil a fost eliminat în primul tur la Basel. Românul va părăsi top 100 ATP

Tenismenul român Marius Copil (82 ATP) a fost eliminat în prima rundă a turneului de 500 de puncte din Basel, marţi seara, după ce a pierdut contra spaniolului Roberto Bautista-Agut (10 ATP), scor 4-6, 5-7.

89 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a fost eliminat în primul tur la Basel. Românul va părăsi top 100 ATP

Marius Copil a fost eliminat în primul tur la Basel şi va părăsi top 100 ATP

În ambele seturi, diferenţa a fost făcută de un break obţinut de Roberto Bautista-Agut. Românul a avut o singură şansă de a câştiga pe serviciul adversarului, nefructificată însă. Partida s-a încheiat după o oră şi 35 de minute.

În urma acestui rezulat, Copil, beneficiar al unui wild card la turneul elveţian, va primi 15.840 de dolari.

De asemenea, românul va părăsi top 100 ATP, după ce nu a reuşit să îşi apere punctele cucerite în ediţia precedentă a întrecerii de la Basel, când a ajuns până în finală, unde a fost învins de Roger Federer, scor 6-7 (5), 4-6. În ierarhia ATP actualizată în timp real, Copil a coborât până pe locul 153, cu 344 de puncte rămase.

În optimile de finală din Basel, Roberto Bautista-Agut, favoritul al patrulea al întrecerii, îl va întâlni pe francezul Richard Gasquet (64 ATP).

Turneul ATP de 500 de puncte din Basel, dotat cu premii totale în valoare de 2.219.975 de dolari, se desfăşoară în perioada 21-27 octombrie. Principalul favorit al competiţiei este elveţianul Roger Federer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici