Marius Copil, eliminat de la Australian Open

Marius Copil (151 ATP) a fost eliminat în turul 2 al calificărilor de la Australian Open. A cedat în 3 seturi, 7-6(6); 4-6; 5-7, în faţa italianului Lorenzo Musetti (361 ATP).

158 afișări
Imaginea articolului Marius Copil, eliminat de la Australian Open

Sursa: Profimedia Images

Marius Copil pornea cu prima şansă, dar Musetti s-a dovedit un adversar greu de bătut încă din debutul meciului. Chiar dacă românul s-a impus în primul set, la tie-break, italianul a avut un joc solid pe propriul serviciu şi a pus probleme pe serviciul adversarului.

În următoarele două seturi, Copil nu a găsit un ritm optim de joc, ba chiar în decisiv, chiar dacă a condus cu 3-0, a cedat în prelungiri, cu 5-7.

În turul 1 al calificărilor, Marius s-a impus în 3 seturi, după două ore şi 23 de minute, în faţa lui Tung-Lin Wu (Taiwan; 230 ATP). Scorul a fost 3-6; 7-6(1); 7-6(8).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici