Marius Copil îl învinge pe Christophe Tholl, iar România egalează Luxemburg, scor 1-1, în Cupa Davis

Jucătorul Marius Copil l-a învins, sâmbătă, la Piatra Neamţ, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Christophe Tholl, în cel de-al doilea meci al confruntării România - Luxemburg, din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa, iar la finalul primei zile scorul este 1-1.

156 afișări
Imaginea articolului Marius Copil îl învinge pe Christophe Tholl, iar România egalează Luxemburg, scor 1-1, în Cupa Davis

Marius Copil îl învinge pe Christophe Tholl, iar România egalează Luxemburg, scor 1-1, în Cupa Davis

Copil, numărul 94 mondial, l-a învins pe luxemburghezul Tholl, care nu figurează în clasamentul ATP, la capătul unui meci care a durat 57 de minute. Marius Copil a avut un joc foarte solid la serviciu şi a pierdut doar şase puncte, unul dintre ele în primul set şi cinci în cel de-al doilea.

În prima partidă a zilei, Nicolae Frunză, locul 596 ATP, a pierdut, cu scorul de 7-6 (5), 1-6, 6-3, în faţa Ugo Nastasi, de asemenea fără clasament.

Duminică, de la 11:00, este programat meciul de dublu care va opune perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Ugo Nastasi/Christophe Tholl. În ultimele două partide ale întâlnirii de la Piatra Neamţ, Marius Copil va juca împotriva lui Ugo Nastasi, iar Nicolae Frunză îl va avea ca adversar pe Christophe Tholl.

Confruntarea de la Piatra Neamţ se dispută după noul format anunţat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), cu meciuri de maximum trei seturi, desfăşurate pe parcursul a două zile, nu trei ca până acum.

Întâlnirea România - Luxemburg se desfăşoară, în acest weekend, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ. Pentru a reveni în Grupa I, România trebuie să treacă trei tururi. Dacă pierd cu Luxemburg, tricolorii vor juca un tur play-off pentru menţinere/retrogradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici