Marius Copil merge în FINALA turneului ATP de la Basel, după ce l-a învins pe jucătorul numărul 5 mondial

Jucătorul de tenis român Marius Copil (28 ani, 93 ATP) l-a înfruntat în semifinalele turneului ATP de la Basel (Elveţia) pe germanul Alexander Zverev (21 ani, 5 ATP). Este pentru prima oară când cei doi s-au întâlnit.

2431 afișări
Imaginea articolului Marius Copil merge în FINALA turneului ATP de la Basel, după ce l-a învins pe jucătorul numărul 5 mondial

Marius Copil îl înfruntă acum pe Alexander Zverev, în semifinalele turneului ATP de la Basel

Marius Copil (locul 93 ATP) l-a învins pe Alexander Zverev (locul 5 ATP) la turneul de la Basel, Elveţia, în cadrul semifinalelor turneului, după 2 ore şi 33 de minute de joc. Românul a câştigat primul set, dar a fost egalat după un tie-break dramatic. Totuşi, Copil s-a mişcat mai bine în decisiv şi şi-a acontat setul cu 6-4.

În ultimul act, numărul 93 mondial îl poate întâlni pe favoritul publicului, Roger Federer, care joacă de la 18:30 împotriva lui Daniil Medvedev. 

Cum a decurs LIVE SCORE poate fi urmărit AICI 

În premieră în semifinalele unui turneu ATP 500, Marius Copil are în faţă un meci extrem de dificil contra mult mai titratului Alexander Zverev, locul 5 ATP, cel care a devenit miercuri primul jucător de tenis care a obţinut 50 de victorii în circuitul profesionist, de la începutul sezonului.

Românul s-a calificat vineri în semifinalele turneului ATP de la Basel (Elveţia), dotat cu premii totale de 1.948.420 euro, după ce a trecut de americanul Taylor Fritz, cu 7-6 (8-6), 7-5.

Germanul Alexander Zverev a trecut şi el în două seturi, scor 7-5, 6-3, de Roberto Bautista-Agut şi s-a calificat în semifinale.

Marius Copil a reuşit în optimi de finală cea mai importantă victorie din cariera sa, împotriva croatului Marin Cilic, locul 6 ATP

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici