Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul „Chris Evert”

Simona Halep, liderul mondial, a devenit prima jucătoare din lume care primeşte din partea Women's Tennis Association (WTA) trofeul ''Chris Evert'', numele fiind dat după primul lider mondial în competiţia feminină, Chris Evert.

2589 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul „Chris Evert”

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul „Chris Evert”

"Sunt foarte fericită să fiu prima jucătoare care primeşte premiul "Chris Evert WTA World No.1 Trophy". Chris este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului şi cred că este superb că e onorată în această manieră", a declarat Simona Halep.

Fosta jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, Chris Evert, a devenit primul lider mondial din istoria WTA pe 3 noiembrie 1975 şi s-a menţinut pe primul loc timp de 260 de săptămâni, fiind a patra în topul longevităţii jucătoarelor de pe primul loc mondial.

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, şi a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici