Marius Dunca, Ministrul Tineretului şi Sportului, i-a premiat pe sportivii medaliaţi la Campionatele Europene de haltere

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, i-a premiat, joi, pe sportivii medaliaţi la Campionatele Europene de haltere de la Split, din Croaţia, iar suma totală a premiilor a fost de 298.000 de lei, relatează site-ul mts.ro.

75 afișări
Imaginea articolului Marius Dunca, Ministrul Tineretului şi Sportului, i-a premiat pe sportivii medaliaţi la Campionatele Europene de haltere

Ministrul Marius Dunca i-a premiat pe sportivii medaliaţi la Campionatele Europene de haltere (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

"Felicit Federaţia Română de Haltere pentru rezultatele remarcabile pe care le-au avut la Campionatele Europene şi, în mod special, felicit sportivii care ne-au făcut mândri şi au demonstrat întregii Europe cât de puternică este România. Aţi obţinut un rezultat frumos, demn de toată admiraţia şi care poate deveni un exemplu pentru multe federaţii că putem avea rezultate dacă avem înţelepciunea de a colabora, de a face cea mai bună selecţie a resursei umane, de a investi în sportivii actuali şi în cei de perspectivă.

Aceşti campioni sunt modele pentru noi, vă mulţumesc că faceţi atât de multe sacrificii pentru sport şi pentru gloria României! Vă felicit cu convingerea că în 2020 vă vom felicita pentru multe medalii olimpice!", a declarat Marius Dunca.

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de haltere de la Split, din Croaţia, cu un total de 17 medalii, dintre care şase de aur, patru de argint şi şapte de bronz.

La feminin, în limitele categoriei 48 de kilograme, Monica Csengeri a obţinut o medalie de aur, la smuls, şi două de argint, la aruncat ş total, iar Elena Andrieş, două de bronz, la smuls şi total. Mădălina Molie a luat bronzul la 58 de kilograme, la total, iar Loredana Toma a luat trei medalii de aur la 63 de kilograme - smuls, aruncat, total.

În concursul masculin, Ilie Constantin Ciotoiu a cucerit două medalii de bronz, la aruncat şi total, în limitele categoriei 56 de kilograme. La 77 de kilograme, Dumitru Captari a obţinut două medalii de aur, la aruncat şi total, şi una de argint, la smuls, iar Răzvan Martin, una de argint, la total, şi două de bronz - smuls, aruncat.

Monica Csengeri a primit 51.500 de lei, Elena Ramona Andrieş a fost premiată cu 24.750 de lei, Mădălina Bianca Molie a fost răsplătită cu 19.500 de lei, Loredana Elena Toma a încasat 74.000 de lei, Ilie Constantin Ciotoiu a primit 24.750 de lei, Dumitru Captari a fost recompensat cu 66.500 de lei, iar Răzvan Constantin Martin s-a ales cu 37.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici