Marius Niculae, suspendat două etape şi amendat cu 7000 de lei

Atacantul dinamovist Marius Niculae a fost sancţionat, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF, cu două etape de suspendare şi amendat cu 7000 de lei pentru că a făcut gesturi obscene către suporterii formaţiei Unirea Urziceni, la finalul partidei din etapa a XXXII-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae, suspendat două etape şi amendat cu 7000 de lei

Marius Niculae, suspendat două etape şi amendat cu 7000 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Niculae nu va avea drept de joc în ultima etapă a Ligii I, pe care Dinamo o va disputa în deplasare, cu FC Argeş, şi nici în prima a sezonului viitor.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de Disciplină a decis suspendarea pentru două etape a jucătorului dinamovist Bruno Simao şi amendarea lui cu 5000 lei pentru cartonaşul roşu primit în timpul partidei de la Urziceni.

Alţi jucători şi oficiali care au fost sancţionaţi de către Comisia de Disciplină în cadrul şedinţei de miercuri:

- Cristian Pojar (antrenor secund, Unirea Urziceni) - 1 joc + 300 lei

- Daniel Bălaşa (jucător, FC Argeş) - 1 joc + 700 lei

- Ioan Hora (jucător, Gloria Bistriţa) - 2 jocuri + 3.000 lei

- Ionuţ Rada (jucător, CS Otopeni) - 2 jocuri + 3.000 lei

Totodată, începând cu 10 iunie 2009, clubul Universitatea Cluj este sancţionat cu neprogramarea în campionatul Ligii a II-a, seria a 2-a, până la achitarea obligaţiilor financiare către arbitrii care au oficiat la jocurile de pe teren propriu, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici