Marius Stan: Când ai trei jucători convocaţi la naţională înseamnă că eşti o echipă importantă

Marius Stan, directorul general al echipei Oţelul Galaţi, a declarat că a fost foarte plăcut surprins de faptul că trei jucători ai săi, Cornel Râpă, Silviu Ilie şi Liviu Antal, au fost convocaţi la echipa naţională pentru turneul din Cipru.

13 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Când ai trei jucători convocaţi la naţională înseamnă că eşti o echipă importantă

Marius Stan: Când ai trei jucători convocaţi la naţională înseamnă că eşti o echipă importantă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E super şi neaşteptat. Când ai trei jucători selecţionaţi la echipa naţională înseamnă că eşti o echipă importantă şi asta ne bucură. Important pentru cei trei care vor fi chemaţi la lot este să confirme şi să rămână acolo, pentru că selecţionări de acestea pasagere au fost multe. Important este să facă faţă rigorilor impuse de echipa naţională şi să fie chemaţi şi la meciurile oficiale, deocamdată sunt chemaţi la amicale", a spus Stan.

Oficialul Oţelului a mai declarat că FC Vaslui şi FC Timişoara rămân principalele contracandidate în lupta pentru titlu. "Ne dorim să fie cât mai multe mişcări de trupe la contracandidatele noastre, pentru că asta înseamnă nelinişte. Ne dorim ca la noi să nu fie mişcări şi până acum n-au fost, pentru că asta înseamnă continuitate şi acesta este argumentul nostru. După clasament şi după ce se întâmplă acum în ambele tabere, Vasluiul şi Timişoara sunt cele mai importante contracandidate, însă orice echipă de la locul 7-8 are şansa ei şi se va bate pentru ea. Nu ne considerăm nici măcar favoriţi, suntem pe primul loc, avem şansa noastră, dar va fi important să ştim să ne păstrăm avantajul, să-l conservăm, să nu cedăm presiunilor de toate felurile care vor apărea", a mai spus Stan.

Fotbaliştii de la Oţelul s-au antrenat duminică după-amiază pentru prima dată după revenirea din cantonamentul de la Poiana Braşov. De la antrenament a lipsit însă Dorinel Munteanu, tehnicianul echipei gălăţene fiind plecat din ţară pentru câteva zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici