Marius Stan: Costurile montării instalaţiei de nocturnă vor fi suportate din bugetul echipei

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că toate costurile montării instalaţiei de nocturnă vor fi suportate din bugetul echipei pe anul 2010.

13 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Costurile montării instalaţiei de nocturnă vor fi suportate din bugetul echipei

Marius Stan: Costurile montării instalaţiei de nocturnă vor fi suportate din bugetul echipei (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

"Am fost în combinat, pentru a discuta acest subiect. Este posibil ca până miercuri seara să se semneze contractul. Am primit asigurări că se va face acest lucru cât mai repede posibil, pentru că deja suntem în întârziere. Din nefericire, banii pe nocturnă se vor scădea din suma pe care combinatul o dă echipei în baza contractului de reclamă-publicitate. Practic, pierdem un million de euro, bani pe care trebuie să-i scoatem într-un fel. Vom fi nevoiţi să vindem din jucători", a declarat Marius Stan.

Stadionul "Oţelul" este proprietatea ArcelorMittal, astfel că lucrarea va fi plătită de către combinat. Costurile sunt estimate la aproximativ un milion de euro, suma respectivă urmând a fi scăzută din banii destinaţi echipei, respectiv 2,5 milioane de euro anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici