Marius Stan crede că se doreşte retrogradarea Oţelului

Directorul executiv al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, joi, că deciziile Comisiei de Disciplină a FRF de a suspenda unii jucători pentru incidentele din meciul cu Rapid, scor 0-1, au ca scop retrogradarea grupării gălăţene.

17 afișări
Imaginea articolului Marius Stan crede că se doreşte retrogradarea Oţelului

Marius Stan crede că se doreşte retrogradarea Oţelului (Sursa: Mediafax Foto)

"Mie mi se pare o regie bine pusă la punct care trebuia să aibă şi un final, un verdict, retrogradarea Oţelului. E un moment critic pentru noi, trebuie să strângem rândurile şi să trecem peste asta. La meciul cu Rapid am avut parte de un arbitraj parşiv. În toată cariera mea de jucător şi conducător nu am mai trăit o asemenea stare de umilinţă şi neputinţă pe care am simţit-o duminică. Nu cred că este o cruciadă împotriva Oţelului, spun doar că sunt interese foarte mari. Rapid a avut un interes pe care l-a atins, pentru ei nici nu mai contează mijloacele prin care au făcut-o, însă pe noi ne afectează pe termen lung", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean a precizat că nu va face apel la deciziile Comisiei de Disciplină pentru că pedepsele s-ar putea mări. "Nu o să facem apel la decizia comisiei din două motive. Nu putem face apel decât pentru mai mult de două etape de suspendare dictate şi am putea să dăm peste altă comisie care să mărească suspendările şi să ne suspende chiar şi terenul", a explicat Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici