Marius Stan: Este exclus ca Szekely să plece pe 750.000 de euro

Preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este exclus ca mijlocaşul Janos Szekely să plece de la formaţia moldoveană în schimbul a 750.000 de euro, atât cât a oferit Rapid pentru achiziţionarea acestuia.

1 afișare
Imaginea articolului Marius Stan: Este exclus ca Szekely să plece pe 750.000 de euro

Marius Stan: Este exclus ca Szekely să plece de la Galaţi pe 750.000 de euro

"Suma de 750.000 de euro nu ne interesează. Valoarea lui Szekely (foto dreapta) este mai mare decât această sumă. Se va vedea atunci când va pleca de la Galaţi că am avut dreptate. Este exclus ca jucătorul să plece de la Galaţi pe 750.000 de euro. Dar, repet, de suma asta am auzit în presă, eu n-am primit nicio ofertă pentru jucător de la Rapid. Nu mi-au zis nici măcar de un leu că dau pe jucător. Am avut o singură discuţie cu George Copos, şi aia a fost prima şi ultima cu cei de la Rapid. Am discutat, dar nu s-a pomenit absolut nimic despre vreo sumă", a spus oficialul gălăţean.

Marius Stan susţine că Szekely este "folosit ca nadă" de conducerea rapidistă. El consideră că mijlocaşul nu are de ce să mai spere la un transfer la Rapid pentru că acesta nu se va realiza. "Jucătorul este folosit ca nadă în jocurile astea murdare pe care le fac ei. Cei de la Rapid ar trebui să înceteze cu declaraţiile astea. Sunt vinovaţi de toată tevatura asta cu Szekely şi ar trebui să meargă pe burtă, nu să se mai dea zmei. Iar Szekely nu are la ce să spere vizavi de Rapid. Nu are absolut nicio şansă să ajungă acolo. El abia a venit de un an la noi, mai are contract cu Oţelul încă doi ani şi jumătate. Aşa că nu poate pleca liber de contract prea curând", a adăugat Stan.

Preşedintele grupării gălăţene le-a răspuns oficialilor rapidişti care într-un articol publicat pe site-ul oficial făceau referire la scorul general de 11-2 înregistrat în ultimele două confruntări Rapid - Oţelul, aducându-le aminte de o înfrângere cu 5-0. "E totală lipsă de respect ce au făcut ei în comunicatul lor, cu scorul ăla 11-2 de care vorbesc. Roata se învârte şi nu se ştie, poate chiar în etapa a doua a returului se întâmplă. Ca să nu mai zic, că şi eu îmi aduc aminte că Rapid a luat un 5-0 pe aici pe la Galaţi. Întâmplător jucam şi eu pe vremea aia", a precizat Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici