Marius Stan: Penaltiul ratat de Viglianti poate fi cel mai scump din istoria Oţelului

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat după remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că penaltiul ratat de Gabriel Viglianti în minutul 90+4 ar putea fi cel mai scump din istoria echipei gălăţene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Penaltiul ratat de Viglianti poate fi cel mai scump din istoria Oţelului. Însă atitudinea pe care au arătat-o jucătorii îmi dă speranţe. A fost foarte greu să revină de la 0-1, apoi de la 1-2, au arătat că sunt bărbaţi", a spus Stan.

Tehnicianul Dorinel Munteanu s-a declarat dezamăgit de remiză. "Sunt dezamăgit de rezultat şi nu pot vorbi prea multe după acest meci. Rămâne însă de apreciat revenirea extraordinară a jucătorilor mei. Din păcate am pierdut patru puncte extrem de valoroase pe final de meci, cu Dinamo şi cu Mediaş", a afirmat Munteanu.

Antrenorul echipei găălţene a precizat că Viglianti trebuia să bată şi să marcheze penaltiul acordat în minutele de prelungire. "Mai sunt 15 puncte în joc, iar atitudinea echipei mele mă face să cred că putem duce la bun sfârşit aceste ultime etape", a mai spus tehnicianul.

Căpitanul formaţiei Oţelul, Sergiu Costin, consideră că semieşecul cu Gaz Metan Mediaş ar putea constitui un impuls pentru el şi pentru coechipierii săi. "Poate aşa a vrut Dumnezeu, să nu reuşim nici astăzi pe final, aşa cum am păţit-o şi cu Dinamo. Poate însă se va întoarce roata în ultimele etape. Noi nu credem că s-a pierdut titlul astăzi şi poate acest semieşec ne va ambiţiona şi mai mult pentru finalul de campionat", a menţionat fotbalistul.

Formaţia Oţelul Galaţi a remizat, joi, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, în care mijlocaşul Gabriel Viglianti a ratat un penalti în minutul 90+4.

Golurile echipei gălăţene au fost marcate de Antal '61 (penalti) şi Pena '79. Pentru Gaz Metan Mediaş au înscris Bawab '17 şi Eric '74.

Oţelul ocupă în prezent locul doi, cu 55 de puncte, în clasamentul Ligii I, în care a fost lider o lungă perioadă. Pe prima poziţie se află FC Timişoara, cu 56 de puncte, iar pe a treia FC Vaslui, cu 54 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici