Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu: Dinamo este o echipă mult mai bună decât noi, de asta am primit multe goluri

Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a declarat joi, după înfrângerea formaţiei sale pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei Ligii, faptul că echipa bucureşteană este mai bună şi a speculat greşelile din apărarea giurgiuvenilor graţie unor contraatacuri.

374 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu: Dinamo este o echipă mult mai bună decât noi, de asta am primit multe goluri

Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu: Dinamo este o echipă mult mai bună decât noi, de asta am primit multe goluri (Imagine: Bogdan Irdache/ Arhiva Mediafax Foto)

Scorul în timpul regulamentar a fost 2-2, dar bucureştenii au înscris de trei ori în prelungiri. Gnohere (13'), Palic (52'), Popa (91'), Hanca (penalty 104', 117') au înscris pentru Dinamo, iar Alibec (49') şi Budescu (penalty 70') au marcat pentru Astra.

"Nu se poate să nu gestionăm bine momentul de la 2-2, aveam om în plus. Ştiam că Dinamo asta joacă, pe contraatac mereu. I-am avertizat pe jucătorii mei, dar ne-au prins de mai multe ori. Am ratat o sumedenie de ocazii până să rămânem în inferioritate. Cred că şi în prima repriză am controlat jocul. Când jucăm în patru pe linia de fund, nu avem viteză şi nu putem să jucăm. Când am schimbat la trei fundaşi centrali, am jucat altfel.

Dinamo este o echipă mult mai bună decât noi, de asta am primit multe goluri. Îmi doresc să prind play-off-ul şi să am puterea să decid câte ceva în play-off. Mai sunt multe meciuri de jucat, nu avem nicio problemă în a recupera din puncte.

Voi rămâne la echipă până la terminarea contractului, nu se pune problema să plec. Azi s-au simţit absenţele lui Silviu Lung şi Cristian Săpunaru", a declarat Marius Şumudică după meci, pentru DigiSport.

Denis Alibec, atacantul giurgiuvenilor, s-a declarat foarte dezamăgit de proporţiile scorului şi consideră că greşelile personale au făcut diferenţa.

"Normal că sunt dezamăgit, mai ales de scorul de pe tabelă. Diferenţa s-a făcut la greşelile personale. Am avut şi eu vreo două ocazii, dacă marcam eu poate altul era scorul. Probabil ne-am relaxat puţin după ce am preluat conducerea şi de atunci totul s-a rupt.

Dacă batem la Craiova, cred că avem şanse să prindem play-off-ul. Sunt foarte obosit, dar mă bucur că nu mă doare genunchiul. Cred că voi reuşi să evit operaţia.

Nu ştiu care e problema suporterilor Astrei, m-au înjurat din minutul 1. Asta e mulţumirea din partea lor pentru că am câştigat campionatul şi am adus aici echipe cu nume din Europa. Cred că dacă nu era Astra Giurgiu, nu auzea nimeni de oraşul ăsta", a spus Alibec la finalul partidei, pentru DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici