Marius Şumudică: Dacă dispare Steaua sau se numeşte altfel, este o lovitură pentru fotbalul românesc

Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, este de părere că ar fi o mare lovitură pentru fotbalul românesc dacă FC Steaua Bucureşti ar dispărea sau ar purta alt nume, fiind cea mai cunoscută formaţie din România pe plan internaţional.

1860 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Dacă dispare Steaua sau se numeşte altfel, este o lovitură pentru fotbalul românesc

Marius Şumudică: Dacă dispare Steaua sau se numeşte altfel, este o lovitură pentru fotbalul românesc (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Arhiva Foto)

Marius Şumudică nu mai vrea să continue la Astra Giurgiu din vară, chiar dacă a luat campionatul în 2016, mai ales că foarte mulţi jucători vor fi la sfârşitul contractului peste şase luni.

"La vară, ştiţi foarte bine, din vechea garda cu care am câştigat campionatul, 15 inşi termină contractul. Nu pot să va spun cine mai rămâne, pentru că şi mie mi se termină contractul. Îmi doresc să plec", a declarat Marius Şumudică la Dolce Sport.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu este de partea lui George Becali în scandalul dintre FC Steaua Bucureşti şi CSA Steaua. Şumudică este sigur că fotbalul românesc ar avea multe de pierdut dacă finanţatorul vicecampioanei s-ar retrage din fotbal: "Mie îmi pare rău de George Becali, să fiu sincer, fiindcă este un om care a cheltuit bani, chiar dacă am avut divergenţe. Este un om care a făcut bine fotbalului. Spuneţi-mi şi mie ce patroni din fotbalul românesc mai bagă bani. Cei care au băgat s-au dus la puşcărie.

Aveam nevoie de George Becali, aveam nevoie de o echipă precum Steaua. Eu am fost antistelist toată viaţă, dar oriunde te duci în lumea asta, unul dintre puţinele cuvinte cunoscute de străini este Steaua. Toţi te întreabă ce se întâmplă cu Steaua. Este un brand. Ne place, nu ne place, trebuie să recunoaştem acest lucru.

Dacă dispare Steaua sau se numeşte altfel, este o lovitură mare pentru fotbalul românesc şi pentru tot ce a însemnat Steaua că istorie, că orice", a mai spus Marius Şumudică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici