Marius Şumudică este noul antrenor la Farul Constanţa

Prşedintele clubului Farul Constanţa, Mircea Crainiciuc, a declarat că fostul fotbalist Marius Şumudică este, începând de duminică, noul antrenor al echipei constănţene, care a retrogradat în liga a doua la sfârşitul sezonului.

67 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică este noul antrenor la Farul Constanţa

Marius Şumudică este noul antrenor la Farul Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Marius (n.r. - antrenorul Marius Şumudică) a semnat un contract pe doi ani. În primul sezon are obiectiv clar promovarea în Liga 1, iar în al doilea - construirea unei echipe care să nu aibă emoţii la retrogradare", a spus Crainiciuc.

Marius Şumudică a mai antrenat formaţiile Progresul Bucureşti, în returul campionatului 2007-2008 şi prima jumătate din returul 2008-2009, de unde a plecat în urma dificultăţilor financiare cu care s-a confruntat clubul bancar. Apoi a semnat cu FC Ploieşti, în calitate de consilier sportiv, dar a demisionat la jumătatea lunii mai, acuzând că gruparea ploieşteană a devenit "satelitul lui Dinamo".

Luni, după Adunărea Generală a FC Farul, la sediul clubului va fi organizată o conferinţă de presă în care se vor prezenta ultimele noutăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici