Marius Şumudică: Toată lumea pierde puncte, nu doar Rapidul, dar nu înţeleg de ce nu marcăm

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat, joi, la Chiajna, după remiza din meciul cu Victoria Brăneşti, scor 0-0, că nu este îngrijorat de rezultatul obţinut, deoarece toate formaţiile pierd puncte, ci de faptul că echipa sa nu marchează.

28 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Toată lumea pierde puncte, nu doar Rapidul, dar nu înţeleg de ce nu marcăm

Marius Şumudică: Toată lumea pierde puncte, nu doar Rapidul, dar nu înţeleg de ce nu marcăm (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Astăzi am văzut copia fidelă a reprizei a doua cu Universitatea Craiova. Nu ştiu cum este posibil să ai 7-8 ocazii şi să nu marchezi. Am dominat de la început până la sfârşit şi totuşi nu am câştigat. Alte echipe au avut o singură ocazie şi au bătut Brăneştiul. Când n-am meritat am spus-o, dar astăzi trebuia să câştigăm. Şi e dureros, pentru că de 2-3 etape cel mai bun jucător advers e portarul. Dar asta e viaţa. Nu înţeleg ce se întâmplă de nu putem să marcăm. În tur am înscris la fiecare ocazie, azi am avut tot 7-8 ocazii, dar nu marcat nici măcar o dată. Rapid joacă, ajunge acolo în faţa porţii, are 7-8 ocazii. Arbitrul chiar mi-a zis la pauză că n-a condus anul ăsta o echipă care să aibă atâtea ocazii câte am avut noi. Nu sunt supărat pe jucători. Toată lumea pierde puncte, nu doar Rapidul. Ne batem în continuare la locurile de Liga Europa. Herea trece printr-o perioadă mai slabă. Este şi foarte stresat de faptul că nu poate marca", a spus Şumudică.

Întrebat dacă există conflicte între suporteri şi conducerea clubului şi jucători, Şumudică a răspuns: "Eu nu intru în război cu nimeni. Ce războaie interne? E normal ca suporterii să fie supăraţi, dar mai departe nu vreau să comentez".

Referitor la faptul că în meciul cu Victoria Brăneşti l-a folosit în repreiza a doua pe mijlocaşul Costin Lazăr, Şumudică a spus: "Lazăr face parte din lotul Rapidului şi atâta tot. Nu vreau să spun mai multe".

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Victoria Brăneşti, într-un meci disputat la Chiajna în etapa a XXVI-a a Ligii I. Giuleştenii au înregistrat acelaşi scor şi în precedenta partidă din Liga I, disputată pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici