Mark Cavendish a abandonat Turul Franţei

Rutierul britanic Mark Cavendish a abandonat Turul Franţei, el neprezentându-se, duminică, la startul etapei a doua de la York, a anunţat echipa sa Omega-Pharma.

633 afișări
Imaginea articolului Mark Cavendish a abandonat Turul Franţei

Mark Cavendish a abandonat Turul Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sprinterul britanic, aflat la a opta participare în Turul Franţei, a căzut la finalul primei etape, de la Harrogate, şi s-a accidentat la umărul drept. El a fost supus unor investigaţii medicale sâmbătă seară şi s-a stabilit că a suferit o disjuncţie a claviculei.

Mark Cavendish, în vârstă de 29 de ani, este primul ciclist care abandonează în ediţia din 2014 a Turului Franţei.

Rutierul german Marcel Kittel (Giant) a câştigat la sprint prima etapă a Turului Franţei, sâmbătă, la Harrogate, fiind urmat de slovacul Peter Sagan şi lituanianul Ramunas Navardauskas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici