Mark Selby, cel mai bun jucător din lume la snooker, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

Prezent la Bucureşti pentru a juca la Romanian Snooker Masters, cel mai bun jucător al momentului în snooker-ul mondial i-a transmis un mesaj special Simonei Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin.

1024 afișări
Imaginea articolului Mark Selby, cel mai bun jucător din lume la snooker, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

Mark Selby, cel mai bun jucător din lume la snooker, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

"Salut, Simona. Sunt Mark Selby. Vreau să îţi urez succes la Indian Wells, sper să câştigi competiţia", i-a transmis cel poreclit 'Bufonul'.

Gândul bun al lui Mark Selby i-a purtat noroc Simonei, care a câştigat în noaptea de miercuri spre joi un sfert de finală dramatic în faţa croatei Petra Martic, scor 6-4, .6-7(5), 6-3. Constănţeanca i-a mulţumit englezului, împărtăşind totodată filmuleţul cu fanii săi.

Lucrurile nu au mers la fel de bine pentru Mark Selby: principalul favorit de la Romanian Snooker Masters a fost eliminat, miercuri noapte, încă din primul tur. Chinezul Liang Wenbo a semnat cea mai mare surpriză a zilei, învingându-l pe liderul mondial cu 4-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici