Marketa Vondrousova sărbătoreşte cu bere şi un nou tatuaj victoria de la Wimbledon

Marketa Vondrousova plănuieşte să sărbătorească cu bere şi un nou tatuaj după ce a devenit una dintre cele mai improbabile campioane de la Wimbledon, învingând-o sâmbătă în finală pe Ons Jabeur.

694 afișări
Imaginea articolului Marketa Vondrousova sărbătoreşte cu bere şi un nou tatuaj victoria de la Wimbledon

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Cehoaica în vârstă de 24 de ani s-a impus sâmbătă cu 6-4, 6-4 în faţa favoritei publicului, tunisianca Ons Jabeur (6 WTA).

Întrebată pe teren cum îşi va sărbători victoria, Vondrousova a spus zâmbind: „Cred că o să beau nişte bere, poate. Au fost două săptămâni obositoare, iar în ultimele câteva zile m-am adunat. Am fost foarte emoţionată înainte de acest meci”.

Vondrousova are o colecţie de tatuaje pe braţe. Ea se gândeşte să îşi mai facă unul pentru a sărbători cele două săptămâni memorabile petrecute la Londra şi a spus că antrenorul ei, Jan Hernych, se va tatua şi el în baza unei promisiuni făcute înainte de meci.

„Nu ştiu, dar am făcut un pariu cu antrenorul meu. Mi-a spus că dacă voi câştiga un Grand Slam îşi va face şi el unul. Deci cred că vom merge mâine", a spus Vondrousova, potrivit Reuters.

Ea a devenit prima femeie care a ajuns în două finale de Grand Slam deşi nu a fost cap de serie, după ce a pierdut finala de la Roland Garros în faţa lui Ash Barty în 2019, când avea 19 ani.

Ea a câştigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021.

Cu un cec de 2,3 milioane de lire sterline în bancă, Vondrousova a spus că va cumpăra nişte „peşti frumoşi” pentru pisica ei de companie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici