Markevici: Mă bucur că am învins România, o echipă foarte bună

Selecţionerul Ucrainei, Miron Markevici, a declarat că naţionala sa a învins sâmbătă, la Lvov, o echipă bună, România, scor 3-2, iar victoria este cu atât mai preţioasă, informează cotidianul ucrainean Sport.

14 afișări
Imaginea articolului Markevici: Mă bucur că am învins România, o echipă foarte bună

Markevici: Mă bucur că am învins România, o echipă foarte bună (Imagine: Marius Cristescu/Arhiva Mediafax Foto)

"Acest joc a fost numai bun pentru cei aflaţi în tribune, au fost destule emoţii. A fost un meci intens: am deschis scorul, am fost egalaţi şi conduşi, apoi am revenit şi am învins. Ambele echipe au jucat destul de bine. Avem nevoie de o defensivă mai organizată. Am întâlnit o echipă bună, care ştie ce să facă pe teren. Sunt bucuros că am învins o astfel de echipă cum e România. Au jucat foarte atent în defensivă, conduşi de Chivu. Am luat două goluri absurde", a spus Markevici.

Mijlocaşul Evgheni Konoplianka (Dnepr Dnepropetrovsk), autorul golului de 2-2, a afirmat că acest meci a fost un succes. "A fost o partidă grea, dar am câştigat în faţa unei echipe foarte bune şi puternice, care ne-a pus de multe ori în dificultate", a spus el.

Fundaşul Artem Fedeţki (Karpati Lvov) a subliniat că Ucraina a obţinut o victorie meritată, starea de spirit fiind puţin stricată de cele două goluri ale României, dar că echipa şi-a revenit şi a arătat caracter.

Portarul Andrei Piatov (Şahtior Doneţk) a povestit faza golului marcat de Gabriel Tamaş. "A fost aproape imposibil să scot mingea. Nu am văzut momentul şutului de la distanţă, fundaşii noştri se aflau în faţa mea şi nu am putut vedea faza. Dar nu-i nimic, am luat două goluri, însă am dat trei. Oricine face greşeli", a comentat Piatov.

Mijlocaşul Aleksandr Aliev (Lokomotiv Moscova), care a deschis scorul cu un şut din lovitură liberă, a declarat că echipa Ucrainei a reuşit o victorie frumoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici