Marţi, miercuri şi joi sunt programate sferturile de finală ale Cupei României la fotbal

De marţi până joi sunt programate sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, urmând ca faza semifinalelor să aibă loc în 17 aprilie, cu o săptămână mai devreme decât fusese programată iniţial.

254 afișări
Imaginea articolului Marţi, miercuri şi joi sunt programate sferturile de finală ale Cupei României la fotbal

Marţi, miercuri şi joi sunt programate sferturile de finală ale Cupei României la fotbal

Şapte formaţii din primul eşalon şi o reprezentantă din Liga 2, Corvinul Hunedoara, se duelează pentru accederea în penultimul act al competiţiei, scrie, luni, Federaţia Română de Fotbal. Duelurile într-o singură manşă se întind pe trei zile şi propun confruntări extrem de interesante, dincolo de miza evidentă.

Astfel, marţi, 2 aprilie, este programat, de la 19.30, meciul Corvinul Hunedoara-CFR Cluj. „Corvinul are şansa să scrie istorie într-un sezon de poveste, în vreme ce trupa din Gruia îşi poate asigura o şansă în plus la cupele europene prin Cupa României Betano”, scriu reprezentanţii FRF.

Miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00, este programată partida FCU 1948 Craiova – FC Voluntari, care pune faţă în faţă două formaţii cu griji mari privind retrogradarea din primul eşalon, conform FRF, iar de la ora 21.00 meciul Universitatea Cluj – FC Hermannstadt, o reeditare a unui sfert de finală din ediţia precedentă.

Joi, de la 19.30, are loc Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi, despre care FRF arată că este o partidă „cu două formaţii bune din acest sezon fotbalistic, deşi oltenii se află încă în cursa pentru titlul de campioană, în vreme ce Oţelul, nou-promovată în L1, se mulţumeşte doar cu play-out-ul”.

„Ca urmare a participării echipei naţionale la Campionatul European din Germania, Comitetul Executiv a aprobat modificarea calendarului competiţional pentru competiţiile interne, ca sezonul să se încheie cu o săptămână mai devreme decât era stabilit iniţial. Astfel, semifinalele Cupei României vor fi devansate în 17 aprilie 2024, în loc de 24 aprilie 2024, cum a fost programat iniţial”, a transmis federaţia.

Finala este programată în 15 mai 2024, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici