Mason Greenwood a fost eliberat pe cauţiune, după ce a fost arestat pentru suspiciune de viol şi agresiune

Poliţia din Greater Manchester (GMP) a confirmat că fotbalistul Mason Greenwood a fost eliberat pe cauţiune după ce a fost arestat iniţial pentru suspiciune de viol, agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea, în urma unor acuzaţii grave făcute de prietena lui.

187 afișări
Imaginea articolului Mason Greenwood a fost eliberat pe cauţiune, după ce a fost arestat pentru suspiciune de viol şi agresiune

Mason Greenwood a fost eliberat pe cauţiune după ce a fost arestat pentru suspiciune de viol şi agresiune

Poliţia din Greater Manchester a declarat, citată de The Mirror: „Un bărbat în vârstă de 20 de ani arestat (duminică 30 ianuarie 2022) sub suspiciunea de viol şi agresiune asupra unei femei a fost eliberat pe cauţiune în aşteptarea unei investigaţii suplimentare. "

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost arestat duminică după-amiază, după ce o femeie a făcut acuzaţii grave.

Marţi s-a anunţat că Greenwood a fost arestat din nou, sub suspiciunea de ameninţare cu moartea şi agresiune sexuală.

GMP a confirmat că victimei i se oferă sprijin specializat.

Manchester United a emis duminică o declaraţie prin care a condamnat orice act de violenţă şi a confirmat că Greenwood nu va mai juca pentru club până la noi ordine.

Clubul şi-a întărit şi mai mult poziţia în urma prelungirii de marţi a arestului, printr-un nou comunicat:

„Manchester United îşi reiterează condamnarea fermă a violenţei de orice fel. Aşa cum a comunicat anterior, Mason Greenwood nu se va mai antrena cu clubul şi nu va mai juca pentru acesta până la noi ordine".

O serie de sponsori şi parteneri ai clubului s-au distanţat, de asemenea, de Greenwood după arestarea sa.

Partenerul oficial Cadbury a declarat: „Cadbury condamnă violenţa sub orice formă. Parteneriatul nostru este cu clubul în sine şi nu cu jucătorii individual.”

„Cu toate acestea, în timp ce aceste acuzaţii sunt în curs de investigare, niciun produs de marketing sau produs pe care îl creăm cu Manchester United nu va avea acest jucător. Vom continua să monitorizăm îndeaproape situaţia".

Între timp, şi sponsorii lui Greenwood, Nike, şi-au suspendat relaţia cu atacantul.

Nike a declarat: „Ne-am suspendat relaţia cu Mason Greenwood. Suntem profund îngrijoraţi de acuzaţiile tulburătoare şi vom continua să monitorizăm îndeaproape situaţia".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici