Massa a pilotat pentru prima oară un monopost de Formula 1 după accidentul din Ungaria

Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, a condus, luni dimineaţă, la Fiorano, pentru prima oară un monopost de Formula 1 după accidentul suferit în luna iulie, în Marele Premiu al Ungariei de la Hungaroring, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

35 afișări
Imaginea articolului Massa a pilotat pentru prima oară un monopost de Formula 1 după accidentul din Ungaria

Massa a pilotat pentru prima oară un monopost de Formula 1 după accidentul din Ungaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brazilianul a ieşit pe circuitul de la Modena la bordul unui monopost F2007 privat şi a efectuat un tur de pistă, după care a intrat la boxe.

În 25 iulie, Felipe Massa a suferit o fractură a craniului deasupra ochiului stâng, după ce a fost lovit de o piesă desprinsă din monopostul Brawn GP, condus de Rubens Barrichello, în timpul calificărilor Marelui Premiu al Ungariei.

La 5 august, pilotul brazilian a fost transferat la un spital din Sao Paulo, iar la 7 septembrie a fost supus cu succes unei noi intervenţii chirurgicale la cap, prin care i s-a refăcut un os al craniului, implantându-i-se o placă de titan.

Felipe Massa va reveni în Formula 1 la începutul sezonului 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici