Massa: Am noroc că sunt în viaţă, nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat

Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, a declarat că nu îşi mai aminteşte ce i s-a întâmplat în calificările pentru Marele Premiu al Ungariei, însă a precizat că are noroc că este în viaţă şi va concura din nou, informează News of the World.

26 afișări
Imaginea articolului Massa: Am noroc că sunt în viaţă, nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat

Massa: Am noroc că sunt în viaţă, nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când m-am trezit, nu ştiam de ce mă aflu în spital şi întrebam: «De ce sunt aici?». Trăgeam de toate tuburile şi fratele meu Eduardo a încercat să mă oprească, astfel că m-am luptat cu el. Accidentul a fost un mare ghinion, dar ştiu că am noroc că sunt în viaţă. Nu îmi amintesc nimic din ce s-a întâmplat. Voi concura din nou", a spus Massa.

Potrivit News of the World, când şi-a revenit, Massa i-a spus fratelui său că ar fi putut câştiga GP-ul Ungariei. "Era cursa mea. Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că Lewis Hamilton a câştigat şi colegul meu Kimi Raikkonen a ocupat locul doi", a afirmat brazilianul.

Felipe Massa a fost rănit la cap în calificările de la Hungaroring, de o bucată dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP condus de compatriotul său Rubens Barrichello, care se afla pe circuit chiar în faţa maşini pilotate de vicecampionul mondial, ce rula cu mai mult de 250 km/h. Massa şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat. Conform medicilor, starea de sănătate a brazilianului se îmbunătăţeşte, fiind posibil să părăsească spitalul duminică sau luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici