Massa mulţumeşte spitalului din Budapesta în care a fost operat

Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, aflat în convalescenţă în Brazilia, a mulţumit, luni, spitalului AEK din Budapesta în care a fost operat după accidentul suferit la 25 iulie, în timpul calificărilor de la GP-ul Ungariei.

31 afișări
Imaginea articolului Massa mulţumeşte spitalului din Budapesta în care a fost operat

Massa mulţumeşte spitalului din Budapesta în care a fost operat

"Sunt convins că rapiditatea şi calitatea tratamentului care mi s-a făcut la spitalul AEK au fost esenţiale pentru reducerea perioadei de convalescenţă", a precizat pilotul în vârstă de 28 de ani, într-un comunicat citit la Budapesta, în cadrul unei ceremonii, de secretarul de stat în ministerul brazilian al Sporturilor, Ricardo Leyser Goncalves.

Goncalves a menţionat că întreaga Brazilie a fost în stare de şoc când a auzit de accidentul lui Massa, care a amintit de cel în urma căruia a decedat un alt pilot brazilian, Ayrton Senna, în 1994. "Datorită profesionalismului medicilor această poveste a avut un deznodământ fericit", a spus oficialul brazilian despre cazul lui Felipe Massa.

Felipe Massa a fost rănit la cap în calificările de la Marele Premiu al Ungariei, de o bucată dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP condus de compatriotul său Rubens Barrichello, care se afla pe circuit chiar în faţa maşini pilotate de vicecampionul mondial, ce rula cu mai mult de 250 km/h. Massa şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat de o fractură craniană şi a fost plasat în comă artificială timp de două zile. La 5 august, pilotul brazilian a fost transferat la un spital din Sao Paulo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici