Massimo Moratti: Nu mă aşteptam ca AC Milan să-mi facă un astfel de cadou

Preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat, sâmbătă seară, după ce gruparea la care este legitimiat Cristian Chivu a câştigat titlul de campioană în Italia, că nu se aştepta ca AC Milan, principala contracandidată, să piardă meciul cu Udinese, informează AFP.

2 afișări

"Sunt extrem de fericit. În ziua în care am împlinit 64 de ani, nu mă aşteptam ca AC Milan să piardă şi să-mi facă un astfel de cadou. Este extraordinar că am reuşit să câştigăm acest titlu, deşi am schimbat antrenorul. Dedic acest titlu tatălui meu, suporterilor şi jucătorilor. Bineînţeles, nu îl pot uita pe antrenorul Jose Mourinho. Acum vom sărbători, iar după aceea vom trece din nou la muncă, deoarece ne gândim ca în sezonul viitor să câştigăm Liga Campionilor", a spus Moratti.

Formaţia Internazionale Milano a câştigat pentru a patra oară consecutiv titlul în Italia, sâmbătă, datorită înfrângerii, cu scorul de 2-1, înregistrată de AC Milan în meciul cu Udinese, din etapa a XXXVI-a din Serie A.

Astfel, cu două etape înainte de finalul campionatului şi înainte de a juca în acest week-end, Inter a obţinut al 17-lea titlu din cei 101 ani de existenţă.

Trofeul din acest an reprezintă primul titlu în Italia pentru tehnicianul Jose Mourinho, care a mai câştigat campionatul Portugaliei cu FC Porto (2003, 2004) şi campionatul Angliei cu Chelsea (2005, 2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici