Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo Zagreb

Fundaşul Alexandru Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo Zagreb, a anunţat, vineri, gruparea croată, pe site-ul oficial.

111 afișări
Imaginea articolului Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo Zagreb

Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo Zagreb (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Dinamo, ştiu multe despre această echipă. După mai multţi ani la Astra, am considerat că este momentul să fac un pas înainte şi m-am bucurat când am auzit că Dinamo se interesează de mine. Dinamo este un club mare, care joacă în competiţiile europene an de an şi sper să ajut echipa să obţină rezultate bune", a declarat Măţel.

În vârstă de 25 de ani, Alexandru Măţel a intrat în conflict cu finanţatorul Ioan Niculae la sfârşitul lunii iunie 2014 când a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Astra Giurgiu. Niculae afirma la acea dată că Măţel "nu mai are nicio şansă" la gruparea giurgiuveană, jucătorul urmând ca până la finalul contractului să se antreneze de două ori pe zi separat de restul lotului. În noiembrie, el a fost reprimit la antrenamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici