Mathieu Delpierre: Unirea Urziceni face foarte puţine pentru fotbal

Noul căpitan al grupării VfB Stuttgart, francezul Mathieu Delpierre, a declarat, marţi, cu o zi înaintea jocului contra echipei Unirea Urziceni, în Liga Campionilor, că formaţia română face foarte puţine pentru fotbal, se apără foarte jos şi aşteaptă să contraatace, notează site-ul clubului german.

14 afișări
Imaginea articolului Mathieu Delpierre: Unirea Urziceni face foarte puţine pentru fotbal

Mathieu Delpierre: Unirea Urziceni face foarte puţine pentru fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Unirea este un adversar greu de doborât. Această echipă se apără foarte jos şi aşteaptă ocaziile de contraatac. Face foarte puţine pentru jocul de fotbal, se apără cu îndârjire, dar este periculoasă pe contraatac. Noi o cunoaştem foarte bine din meciul tur şi ne pregătim corespunzător. Vrem să câştigăm pentru suporteri", a declarat Delpierre.

Fundaşul francez a mai spus că recenta schimbare a antrenorului Markus Babbel cu Christian Gross (petrecută duminică) este benefică pentru VfB şi că, astfel, fiecare jucător din lot are o nouă şansă de a arăta de poate. "Schimbarea e bună, aduce un aer proaspăt", a explicat Delpierre.

În aceeaşi conferinţă de presă, noul antrenor al lui Ciprian Marica, elveţianul Christian Gross, a declarat că este mulţumit de modul în care se pregătesc jucătorii săi, după primele două antrenamente efectuate împreună.

"Până acum, i-am văzut foarte concentraţi. Echipa este total focusată pe jocul de miercuri. Orice este posibil, însă noi vrem neapărat să învingem, pentru a ne califica. Doar o victorie ne poate satisface", a spus tehnicianul care aşteaptă de la elevii săi voinţă, convingere, putere mentală şi, nu în ultimul rând, bucuria de a juca fotbal.

Partida VfB Stuttgart - Unirea Urziceni va avea loc miercuri, de la ora 21.45 (ora României), în ultima etapă (a şasea) a grupei G din Liga Campionilor. Pentru a se califica în optimile de finală, Unirea trebuie să nu piardă această dispută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici