Mauricio Pochettino rupe tăcerea cu privire la postul vacant de antrenor al lui Manchester United: "Mă simt bine la Paris”

  • Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a abordat speculaţiile care îl leagă de o mutare la mijlocul sezonului la Manchester United, care caută să numească un succesor pentru Ole Gunnar Solskjaer.
  • Argentinianul susţine că se simte bine la Paris.
218 afișări
Imaginea articolului Mauricio Pochettino rupe tăcerea cu privire la postul vacant de antrenor al lui Manchester United: "Mă simt bine la Paris”

Sursa foto: profimedia

Numele actualului antrenor de la PSG este intens legat de postul vacant de pe Old Trafford. În prezent, el se află în oraşul englez pregătindu-şi echipa pentru o confruntare în Liga Campionilor împotriva lui Manchester City.

United l-a concediat duminică pe Ole Gunnar Solskjaer şi ar urma să numească un antrenor interimar până la sfârşitul sezonului înainte de a căuta o soluţie definitivă, din vară.

Cu toate acestea, pare să existe o dorinţă din partea lui Pochettino de a se muta la mijlocul sezonului.

Înaintea confruntării cu „cetăţenii” Pochettino a fost chestionat cu privire la viitorul său şi a spus: "Mă simt bine la Paris. Ştiu bine, toată viaţa mea ca jucător sau antrenor am experimentat acest tip de situaţie.

Lucrurile se întâmplă, nu este responsabilitatea mea. Ce voi spune dacă mă întrebaţi, sunt bine la Paris".

El a continuat să adauge: "Sunt foarte concentrat pe fotbal. Nu sunt un copil. Mi-am petrecut toată viaţa jucând fotbal şi ca antrenor. Suntem într-o afacere în care există zvonuri. Înţeleg ce se întâmplă. Zvonurile există. Trebuie să trăim cu asta".

Argentinianul a fost întrebat, de asemenea, dacă are de gând să îşi ducă la capăt contractul cu PSG şi a răspuns: "Fotbalul este despre prezent. V-am spus tuturor: contractul meu este până în 2023. Este pentru încă un sezon. Nu spun nimic diferit. Sunt foarte fericit la Paris Saint-Germain. Este o realitate. Sunt fericit la Paris."

Pochettino a închis apoi discuţia: „Nu suntem aici pentru a vorbi despre interesul lui United. Eu îmi respect clubul. Ceea ce face un alt club nu mă priveşte. Nu voi comenta pe această temă. Sunt fericit la Paris. Iubesc clubul şi fanii. Este minunat cu PSG".

Marco Verratti a fost, de asemenea, chestionat cu privire la viitorul antrenorului său: "De când am început să joc fotbal, am auzit mereu zvonuri. Trebuie să ne concentrăm să facem un meci bun mâine. Aceasta este singura noastră preocupare, nimic altceva".

United ar trebui să plătească lui PSG un pachet de compensaţii dacă şi-ar dori să-l numească pe tehnicianul de 49 de ani.

Această taxă este de 10 milioane de lire sterline - o sumă pe care clubul ar fi, fără îndoială, dispus să o plătească.

Pochettino şi-a făcut o reputaţie impresionantă de-a lungul a mai bine de şase ani în Anglia, după ce a preluat conducerea echipei Southampton în 2013.

La Tottenham s-a remarcat cu adevărat ca o personalitate remarcabilă, conducându-i pe cei din nordul Londrei la clasări regulate în primele patru locuri.

Cea mai bună clasare a sa a fost poziţia secundă, în 2017, ajungând de asemenea, în mai multe semifinale ale competiţiilor eliminatorii.

În ultimul său sezon complet, a condus echipa până în finala Ligii Campionilor, împotriva tuturor pronosticurilor, unde a fost în cele din urmă învinsă de Liverpool.

Stilul şi comportamentul lui Pochettino par să se potrivească pe Old Trafford. El joacă un fotbal atractiv şi s-a dovedit capabil să contribuie la dezvoltarea jucătorilor tineri.

Singurul semn de întrebare care continuă să planeze asupra carierei sale este lipsa trofeelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici