Mauricio Pochettino vrea acum postul de antrenor la Man Utd pentru că este "nefericit" la PSG

Fostul antrenor al lui Tottenham, Mauricio Pochettino, actualmente principal la PSG, a devenit ţinta numărul unu al lui Manchester United pentru postul de tehnician, dar nu intenţionează să-l angajeze decât la sfârşitul sezonului, după ce l-a demis duminică dimineaţă pe Ole Gunnar Solskjaer.

495 afișări
Imaginea articolului Mauricio Pochettino vrea acum postul de antrenor la Man Utd pentru că este "nefericit" la PSG

Mauricio Pochettino vrea acum postul de antrenor la Man Utd pentru că este "nefericit" la PSG

În shimb, Mauricio Pochettino nu vrea să aştepte până la finalul sezonului şi vrea acum postul vacant de manager al Diavolilor Roşii, deoarece este nefericit la Paris Saint-Germain, susţine publicaţia Daily Mail.

Diavolii Roşii l-au numit pe Michael Carrick la conducere pentru moment, în timp ce caută un manager interimar pentru a duce la bun sfârşit restul sezonului.

Planul lui United este de a angaja apoi un manager permanent pentru perioada următoare, Pochettino fiind în fruntea listei.

Conform sursei citate, argentinianul susţine că este nefericit la Paris Saint-Germain, unde locuieşte într-o cameră de hotel din capitala Franţei, în timp ce familia sa se află la Londra.

De asemenea, se spune că s-a săturat să fie nevoit să gestioneze situaţia delicată creată de multitudinea de superstaruri ale echipei, printre care Kylian Mbappe, Neymar şi Lionel Messi.

Numele lui Pochettino a fost legat de United după ce a fost demis de Spurs în 2019, dar Solskjaer a avut performanţe bune ca interimar al Diavolilor Roşii, primind rolul permanent.

Solskjaer a fost demis duminică, după o înfrângere cu 4-1, în faţa lui Watford, în Premier League. Înfrângerea a urmat după două rezultate umilitoare împotriva rivalilor de la Manchester City şi Liverpool.

Într-un mesaj adresat fanilor lui United, Solskjaer a spus, citat de Mirror Sport:

"Unii au venit, alţii au plecat, dar toţi, au fost un grup cu care a fost atât de plăcut să lucrezi. În primul rând, vreau să mulţumesc consiliului de administraţie şi proprietarilor pentru că mi-au oferit această şansă, pentru că nu este pentru oricine, iar eu am avut această oportunitate.

Sunt atât de onorat şi privilegiat că mi s-a încredinţat să duc clubul mai departe şi sper cu adevărat să îl las într-o stare mai bună decât cea în care am venit. Mi-am făcut prieteni grozavi şi m-am reconectat cu nişte prieteni grozavi.

Fanii au fost uimitori din prima zi la Cardiff până acum, aşa că, ţinem capul sus, şi ne vom vedea din nou".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici