Maurizio Trombetta este noul antrenor principal al CFR Cluj

Italianul Maurizio Trombetta, secundul antrenorului Ioan Andone, este noul tehnician principal al CFR Cluj, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, patronul grupării aredelene, Arpad Paszkany.

64 afișări
Imaginea articolului Maurizio Trombetta este noul antrenor principal al CFR Cluj

Maurizio Trombetta este noul antrenor principal al CFR Cluj (Imagine: www.sport.ro)

Trombetta va semna un contract pe doi ani şi îşi va forma propriul staf tehnic.

În vârstă de 45 de ani, el a mai fost antrenorul secund al tehnicienilor italieni Francesco Guidolin şi Giovanni Galeone la echipele Udinese, Perugia, Napoli, Bologna, Ancona.

Maurizio Trombetta s-a alăturat conducerii tehnice a campioanei României în luna iunie.

Ioan Andone a fost demis, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de CFR Cluj în acest început de campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici