Mauro Icardi se întoarce la Inter? Soţia jucătorului anunţă despărţirea de PSG în lenjerie intimă

  • Mauro Icardi (27 de ani) a ajuns la Inter Milano în 2013, de la Sampdoria
  • Atacantul argentinian a fost împrumutat în sezonul 2019-2020 la campioana Franţei, PSG
  • Wanda Nara, soţia şi agentul lui Mauro Icardi, a postat un mesaj pe Instagram prin care lasă de înţeles că jucătorul nu se va transfera la PSG
199 afișări
Imaginea articolului Mauro Icardi se întoarce la Inter? Soţia jucătorului anunţă despărţirea de PSG în lenjerie intimă

Viitorul lui Mauro Icardi este incert. Atacantul argentinian aşteaptă acum ca sezonul 2019-2020 să se încheie şi să îşi stabilească următoarea destinaţie. Jucătorul de 27 de ani a evoluat în acest sezon la PSG, fiind împrumutat pentru o perioadă de un an de la Inter Milano. Autorităţile din Franţa au decis să încheie campionatul din Ligue 1, iar Icardi a luat titlul cu gruparea din Paris.

Soţia şi agentul lui, Wanda Nara, a scris un mesaj pe contul ei de Instagram care lasă loc de interpretări. Icardi nu s-ar întoarce la PSG, iar cu Inter Milano mai are contract până în iunie 2022. Îmbrăcată în lenjerie intimă şi cu o ceaşcă de cafea în mână, Wanda anunţă că urmează o mişcare de top în curând. 

"Am făcut o treabă bună. Acum aşteptăm veşti bune. Urmează un nivel superior, în curând. Au revoir" (n.red. - la revedere, în franceză)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve done a good Job.... Now waiting For good news... Top level coming soon 😉💪🏻 Au revoir

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

May 24, 2020 at 11:52am PDT

Presa internaţională scrie că PSG ar fi renunţat la ideea de a-l transfera definitiv pe Icardi din cauza sumei mare de transfer. Inter ar fi cerut 70 de milioane de euro pe argentinian. Chelsea, Juventus, Napoli şi Manchester Unites sunt echipele interesate de conaţionalul lui Messi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici