Maximilian Nicu nu va lăsa echipa României pentru naţionala Germaniei

Mijlocaşul formaţiei Hertha Berlin, Maximilian Nicu, a infirmat zvonurile potrivit cărora ar dori să renunţe la naţionala României în favoarea celei germane, ca urmare a faptului că nu a fost folosit în meciul cu Serbia, precizând că el acceptă întotdeauna decizia unui antrenor.

15 afișări
Imaginea articolului Maximilian Nicu nu va lăsa echipa României pentru naţionala Germaniei

Maximilian Nicu nu va lăsa echipa României pentru naţionala Germaniei

"Nu este adevărat că voi renunţa la echipa naţională a României. Tot ce s-a vorbit despre mine, nu este adevărat. Mereu sunt mândru să fiu la echipa naţională şi să joc aici. Eu întotdeauna am acceptat şi accept decizia unui antrenor şi ceea ce spune el. Aşa voi face şi aici. Important nu sunt eu ca jucător, eu ca persoană, importantă este echipa şi succesul ei. M-am obişnuit puţin cu jucătorii, dar îmi este greu. Înţeleg bine dacă antrenorul spune că îmi mai lipseşte ceva şi e normal să fie aşa. Încerc să mă integrez bine şi data viitoare sper să fie mai bine", a spus, marţi, Maximilian Nicu, după antrenamentul oficial al tricolorilor de dinaintea partidei contra Austriei, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Mama fotbalistului, Costela Nicu, a declarat, după meciul de la Constanţa contra naţionalei Serbiei, în care Maximilian nu a evoluat, că e posibil ca acesta să accepte să joace pentru reprezentativa Germaniei. "Orice e posibil acum. Dacă nu va juca în Austria, atunci şi naţionala Germaniei poate fi o soluţie. Ei (n.r. - nemţii) abia aşteaptă", a spus Costela Nicu, potrivit Prosport.

Nicu, născut în Germania, a primit de curând cetăţenia română, dar nu a fost nici măcar rezervă la meciul România - Serbia, scor 2-3, disputat, sâmbătă, la Constanţa, în preliminariile CM 2010.

Formaţia antrenată de Victor Piţurcă va întâlni, miercuri, de la 21.30, la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, tot în preliminariile Cupei Mondiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici