Mayweather: Nu mai vreau să boxez cu Pacquiao, este un laş şi nu ştie să piardă

Pugilistul american Floyd Mayweather a declarat că, deşi la începutul săptămânii afirma că ar accepta un alt meci cu Manny Pacquiao, acum s-a răzgândit şi nu mai vrea să boxeze cu filipinezul, deoarece acesta este "un laş" şi "nu ştie să piardă", informează New York Post.

534 afișări
Imaginea articolului Mayweather: Nu mai vreau să boxez cu Pacquiao, este un laş şi nu ştie să piardă

Mayweather: Nu mai vreau să boxez cu Pacquiao, este un laş şi nu ştie să piardă (Imagine: Twitter)

"I-am trimis lui Stephen A. Smith de la ESPN un mesaj în care notam că voi boxa din nou cu Pacquiao? Da, dar m-am răzgândit. În acest moment nu mai vreau, pentru că el este un laş şi nu ştie să piardă. Dacă pierzi, acceptă asta şi spune: «Mayweather, ai fost boxerul mai bun»", a spus Mayweather într-un interviu pentru Showtime, ce va fi difuzat sâmbătă seară.

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, săptămâna trecută, la MGM Grand Arena din Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins acum în 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi şase înfrângeri în 65 de partide.

Mayweather deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar acum va avea şi centura WBO, care era deţinută de Pacquiao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici