Mazilu, „senzaţia” lui Hagi, aduce victoria şi poziţia de lider pentru Farul

Farul Constanţa a învins cu emoţii pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, duminică, în prima etapă a play-off-ului Superligii, golul victorie „marinarilor” fiind marcat de Adrian Mazilu, jucător de 17 ani, ajuns la 5 goluri în cele 8 meciuri din 2023.

280 afișări
Imaginea articolului Mazilu, „senzaţia” lui Hagi, aduce victoria şi poziţia de lider pentru Farul

Mazilu, „senzaţia” lui Hagi, aduce victoria şi poziţia de lider pentru Farul

Victoria de duminică asigură echipei lui Gheorghe Hagi prima poziţie în clasament, la finalul primei etape, indiferent de celelalte rezultate din play-off.

Covăsnenii au făcut o primă repriză foarte bună, în care au avut prima mare ocazie, la bara lui Aganovici, din minutul 19.

Farul a deschis scorul în minutul 28, prin şutul de la distanţă al lui Grameni, care a reluat în poartă o minge boxată de Niczuly.

Până la pauză, ambele echipe au mai avut câte două ocazii de a marca, dar scorul a rămas neschimbat.

Imediat după reluare, Adrian Mazilu a primit o minge în faţa porţii prin centrarea lui Băluţă, şi a înscris pentru 2-0, cu un şut din prima, cu stângul.

Tudorie, care ratase câteva ocazii până la pauză, a marcat pentru 2-1, fructificând o pasă filtrantă primită de la Ştefănescu, în minutul 59.

Gheorghe Hagi a consolidat sistemul defensiv pentru ultima parte a meciului, reuşind să conserve rezultatul care o menţine pe Farul pe prima poziţie a clasamentului, indiferent de rezultatul meciului dintre CFR Cluj şi Rapid Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici