Mazzarri: Dacă vom învinge Steaua vom avea un avantaj considerabil, dacă pierdem şansele nu scad

Antrenorul echipei Napoli, Walter Mazzarri, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va avea un avantaj considerabil dacă se va impune în meciul cu Steaua, din grupa K a Ligii Europa, iar dacă va pierde şansele grupării italiene nu vor scădea.

14 afișări
Imaginea articolului Mazzarri: Dacă vom învinge Steaua vom avea un avantaj considerabil, dacă pierdem şansele nu scad

Mazzarri: Dacă vom învinge Steaua vom avea un avantaj considerabil, dacă pierdem şansele nu scad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că dacă vom reuşi să câştigăm vom avea un avantaj considerabil, însă şi în cazul în care vom pierde şansele noastre nu scad, pentru că mai avem încă două meciuri pe teren propriu. Din punct de vedere mental, echipa stă destul de bine, iar dacă ne vom păstra aceeaşi atitudine, mai ales la meciurile din deplasare, putem obţine un rezultat bun. Suntem conştienţi de faptul că jucăm pe un stadion greu, cu suporteri fanatici, iar antrenorul este un idol al galeriei", a spus Mazzarri.

Tehnicianul consideră că ar fi fost mult mai simplu dacă Napoli ar fi avut un singur meci pe săptămână, deoarece ar fi putut să păstreze aceeaşi formulă de joc. "Aşa, având cupele europene, jucând din trei în trei zile, este destul de greu pentru că mulţi jucători sunt obosiţi şi suntem la început. Nici acum nu m-am hotărât pentru echipa de mâine, având în vedere ritmul în care jucăm trebuie să ţin cont de fiecare detaliu", a explicat el.

Walter Mazzarri a precizat că nu îşi poate da seama ce echipă va folosi antrenorul Marius Lăcătuş, deoarece este nou venit pe banca tehnică a Stelei.

"În condiţii normale era destul de simplu, pentru că făceam o analiză amănunţită şi am fi descoperit punctele slabe şi punctele forte ale adversarului. În condiţiile care sunt la Steaua, este foarte greu să ne dăm seama cum va face Lăcătuş echipa, pentru că este nou venit pe banca tehnică. Nu pot să dau numele unui jucător care ar fi cel mai periculos şi consider că întreaga echipă este puternică. Steaua are un atac foarte rapid, cu jucători care pasează foarte bine şi care ne pot pune în pericol", a afirmat Mazzarri.

Echipele Napoli efectuează, miercuri seară, pe o ploaie torenţială, antrenamentele oficiale înaintea partidei de joi. Napoli se antrenează pe stadionul Steaua, iar echipa bucureşteană se pregăteşte pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua.

Steaua va întâlni, joi, de la ora 20.00, formaţia Napoli, în etapa a doua a Grupei K a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici