Mazzone: Nu cred că absenţa lui Mutu a fost decisivă pentru sezonul slab al Fiorentinei

Tehnicianul Carlo Mazzone a declarat, pentru Radio Fiesole, că nu crede că absenţa în multe jocuri ale echipei AC Fiorentina a atacantului Adrian Mutu, din cauza accidentărilor şi a cazului de dopaj cu sibutramină, a fost decisivă pentru acest sezon slab al formaţiei Viola, potrivit fiorentina.it

12 afișări
Imaginea articolului Mazzone: Nu cred că absenţa lui Mutu a fost decisivă pentru sezonul slab al Fiorentinei

Mazzone: Nu cred că absenţa lui Mutu a fost decisivă pentru sezonul slab al Fiorentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu cred că absenţa lui Mutu ar fi fost atât de decisivă pentru sezonul făcut de Fiorentina. Pur şi simplu cred că Fiorentinei în acest an nu i-a mers nimic bine, mă gândesc şi la acel meci din Liga Campionilor (n.r. - din optimile competiţei contra formaţiei Bayern Munchen), care ar fi putut aduce mult entuziasm echipei, apoi au urmat accidentările, controverse... E clar că le-a lipsit rezultatele în acest sezon, e suficient doar să te uiţi la clasament...", a precizat veteranul antrenor italian în vârstă de 73 de ani, care de-a lungul carierei a pregătit formaţia din Florenţa între 1975-1978.

Formaţia AC Fiorentina se află pe poziţia a 9-a în Serie A, cu 46 de puncte acumulate în 36 de partide, şi nu mai are nicio şansă să prindă un loc de cupă europeană pentru sezonul viitor.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, iar presa italiană a scris, săptămâna trecută, că românul a fost pus pe lista de transferuri la Fiorentina.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, vrea să ca la finalul acestui sezon să îi transfere pe Mutu, Frey şi Vargas, iar suma totală vehiculată pentru aceste tranzacţii este de 35 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici