Mbappe a fost protagonistul serii în Champions League. Francezul a înscris de trei ori în poarta Barcelonei

  • Kylian Mbappe, vedeta celor de la PSG, a fost protagonistul serii în Champions League
  • Parizienii au decis soarta calificării, în proporţie de 90%, învingând Barca cu 4-1
  • Liverpool a câştigat la Budapesta, în meciul contra celor de la RB Leipzig
261 afișări
Imaginea articolului Mbappe a fost protagonistul serii în Champions League. Francezul a înscris de trei ori în poarta Barcelonei

Mbappe a fost protagonistul serii în Champions League. Francezul a înscris de trei ori în poarta Barcelonei

Kylian Mbappe a marcat un hattrick pe Camp Nou, în partida contra Barcelonei, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Paris Saint Germain şi-a luat revanşa în faţa catalanilor, după înfrângerea ruşinoasă de acum patru ani, scor 1-6. Parizienii au câştigat cu 4-1 şi sunt practic calificaţi în sferturile de finală. Numai o minune ar putea schimba soarta acestei duble.

Messi a deschis scorul, din penalty, dar Mbappe, de trei ori, şi Moise Kean au marcat şi au întors rezultatul.

La Budapesta, Liverpool a învins fără mari probleme pe RB Leipzig, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Salah şi Mane. Cormoranii traversează o perioadă nefastă în campionat, dar se descurcă bine în Champions League.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici