McLaren şi piloţii acesteia riscă să piardă puncte în urma acuzaţiilor de spionaj - AFP

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, a declarat, sâmbătă, că echipa McLaren şi piloţii acesteia riscă anularea punctelor din Campionatul Mondial de F1 dacă acuzaţiile de spionaj se vor adeveri, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului McLaren şi piloţii acesteia riscă să piardă puncte în urma acuzaţiilor de spionaj - AFP

McLaren şi piloţii acesteia riscă să piardă puncte în urma acuzaţiilor de spionaj - AFP

"Nu vreau să fac speculaţii, dar doar în circumstanţe extraordinare sancţiunea decisă în cazul unei echipe este diferită de cea pentru piloţii săi", a spus Mosley.

Max Mosley le-a răspuns astfel jurnaliştilor care l-au întrebat dacă, în cazul în care se dovedeşte că este vinovată, echipa McLaren-Mercedes ar avea punctele din clasamentul constructorilor anulate, fără ca piloţii Fernando Alonso şi Lewis Hamilton să fie sancţionaţi.

Înainte de a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, programată duminică, la Silverstone, McLaren-Mercedes este lider în clasamentul constructorilor, cu 25 de puncte avans faţă de Ferrari, în timp ce Hamilton conduce în clasamentul piloţilor, cu 14 puncte avans faţă de Alonso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici