MCM Târgovişte - LMK Sfântu Gheorghe, scor 63-43, în primul meci al finalei Diviziei A

Echipa de baschet feminin MCM Târgovişte a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia LMK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 63-43 (31-24), în primul meci al finalei Diviziei A, din cele cinci programate.

1 afișare

Principalele marcatoare ale meciului au fost Givens 19 puncte şi Cocker 17, pentru gazde, respectiv Ambrus 13 şi Zoll 11, pentru LMK Sfântu Gheorghe.

Formaţia gazdă a încheiat sezonul regulat fără nicio înfrângere, în timp ce LMK Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul trei, cu şase eşecuri. În semifinale, MCM a eliminat CSM Satu Mare, iar LMK a trecut de BC Alexandria.

Finala feminină se dispută în cinci meciuri, alternativ, următorul fiind programat în 16 mai, pe terenul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Campioana en-titre este BC ICIM Arad, care nu a trecut însă de faza sferturilor de finală în actuala stagiune.

Tot marţi, finala mică a Diviziei A a fost câştigată de nou-promovata CSM Satu Mare, care a învins, pe teren propriu, în meciul trei, formaţia BC Alexandria, cu 80-54, primind medaliile de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici