Meci de fotbal TRUCAT în prima ligă din Spania: Dezvăluiri despre înţelegerea secretă făcută de două dintre cele mai cunoscute echipe din lume

În La Liga la fel ca în Liga 1. Cazul "Valiza" a prins contur şi în campionatul unde joacă unele dintre cele mai puternice cluburi din lume, Barcelona şi Real Madrid.

4280 afișări
Imaginea articolului Meci de fotbal TRUCAT în prima ligă din Spania: Dezvăluiri despre înţelegerea secretă făcută de două dintre cele mai cunoscute echipe din lume

Meci de fotbal TRUCAT în prima ligă din Spania: Dezvăluiri despre înţelegerea secretă făcută de două dintre cele mai cunoscute echipe din lume

Jurnaliştii de la El Mundo au dezvăluit, în exclusivitate, o serie de înregistrări care ar demonstra că meciul Valladolid - Valencia, scor 0-2, din ultima etapă din Primera Division a fost trucat, iar personajele care au "lucrat" pentru rezultatul partidei sunt Raul Bravo şi Carlos Aranda cu Borja Fernandez.

"Sunt indicii serioase că Raul Bravo a mers la Valladolid cu 48 de ore înainte de meci, pentru ceva ce Borja a descris ca fiind o întâlnire pentru a discuta de venirea sa la echipa alb-violetă. Totuşi, investigaţia arată că Raul Bravo devenise neliniştit asupra rezultatului final al partidei după ce aflasă ce Getafe le oferea două milioane de euro celor de la Valladolid pentur a o învinge pe Valencia", scriu cei de la El Mundo.

În ultima etapă din La Liga, Getafe a remizat cu Villarreal, 2-2, în timp ce Valencia s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Valladolid şi s-a clasat pe locul patru, poziţie care duce în Liga Campionilor.

Clasament La Liga, 2018-2019

1. Barcelona - 87 de puncte

2. Atletico Madrid - 76 de puncte

3. Real Madrid - 68 de puncte

4. Valencia - 61 de puncte

5. Getafe - 59 de puncte

În România, în anul 2008, Gigi Becali a intenţionat să îi premieze pe jucătorii Universităţii Cluj pentru a o împiedica pe CFR Cluj, într-un meci din ultima etapă, cu 1,7 milioane de euro, aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici