Meci dramatic în Israel. Universitatea Craiova ratează calificarea în grupele Conference League

  • Universitatea Craiova a ratat joi seara calificarea în grupele Conference League, după ce a fost învinsă în play-off-ul competiţiei de israelienii de la Hapoel Beer Sheva, la loviturile de departajare.
  • După 120 de minute scorul a fost egal 2-2, la general. Ivan şi Bancu au ratat de la 11 metri.
1270 afișări
Imaginea articolului Meci dramatic în Israel. Universitatea Craiova ratează calificarea în grupele Conference League

Sursa foto: Instagram, Universitatea Craiova

În meciul tur din play-off-ul Conference League Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, iar oltenii au jucat în 10 oameni o repriză întreagă, după ce Paul Papp a văzut cartonaşul roşu la pauza meciului.

În meciul retur, din Israel, gazdele au început bine şi au fost oprite de Lazar să deschidă scorul, în minutul 3, portarul oltenilor fiind la post la centrarea lui Ansah, ce putea fi periculoasă.

Acelaşi Lazar scapă neînvins, la şutul deviat al lui Safuri, din minutul 23.

Portarul craiovenilor s-a evidenţiat din nou, în minutul 30, când a reţinut şutul din unghi al lui Selmani.

Gazdele au încheiat repriza în ofensivă, cu un atac prelungit, Lazar şi defensiva olteană reuşind să se opună cu succes.

Prima parte a reprizei secunde e dominată de Universitatea, portarul Glazer fiind pus de mai multe ori la încercare, Mateiu de două ori, Hanca şi Baiaram nereuşind să-l învingă.

A venit apoi rândul lui Lazar să iasă în evidenţă cu două intervenţii, înainte de fluierul final al primelor 90 de minute, care au consfinţit scorul de 0-0 şi la general.

În minutul 104 al prelungirilor, Ante Roguljic a executat perfect o lovitură liberă de pe flancul drept, trimiţândnd mingea direct în poarta lui Glazer.

Israelienii au egalat apoi, imediat, peste doar 2 minute, prin Hemed, care a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă.

Oltenii scapă de înfrângere în ultimul minut de joc, Lazar salvând eroic după o pătrundere a lui Safuri.

La loviturile de departajare, oltenii au ratat prin Ivan şi Bancu, în timp ce gazdele au marcat de patru ori, asigurându-şi astfel calificarea în grupele competiţiei.

Joi seara, CFR Cluj şi FCSB s-au calificat în faza grupelor, după victorii pe final de meci cu Maribor (1-0) şi Viking (3-1).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici