Meci fără emoţii în Premier League: Manchester United - Newcastle United, scor 4-1

Manchester United a câştigat fără emoţii meciul cu Newcastle United (4-1), de „Boxing Day”.

127 afișări
Imaginea articolului Meci fără emoţii în Premier League: Manchester United - Newcastle United, scor 4-1

Sursa FOTO: Hepta.ro

Longstaff a deschis scorul pe Old Trafford, însă United a marcat de trei ori până la pauză, prin Martial, Greenwood şi Rashford. Martial a făcut dubla după pauză şi a reuşit în premieră să marcheze de două ori în tricoul lui United pe Old Trafford, în Premier League. Francezul a reuşit asta la partida cu numărul 62 în faţa propriilor suporteri.

Aflată doar pe locul 7 în Premier League, Manchester United are serioase motive să spere la un viitor plin de succese. Rashford, Martial şi Greenwood pot fi adevărate staruri în Anglia. Cei trei au împreună 32 de goluri în toate competiţiile acestui sezon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici