Meci spectaculos în FA Cup. United s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Coventry la penalty-uri

  • Coventry, echipă din a doua ligă din Anglia, a fost aproape de a reuşi una dintre cele mai neaşteptate reveniri din istoria FA Cup.
  • Manchester United conducea cu 3-0 în minutul 70, dar Coventry a înscris de trei ori în 20 de minute.
  • "Diavolii roşii" s-au calificat în finală după ce au învins la lovituri de departajare.
153 afișări
Imaginea articolului Meci spectaculos în FA Cup. United s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Coventry la penalty-uri

Manchester United a supravieţuit uneia dintre cele mai uimitoare reveniri din istoria Cupei Angliei pentru a învinge la penalty-uri echipa din liga secundă Coventry City, după ce o confruntare fascinantă s-a încheiat cu 3-3 după prelungiri, duminică, pe stadionul Wembley.

United părea că va defila spre a 22-a finală de FA Cup datorită golurilor lui Scott McTominay (minutul 23), Harry Maguire (minutul 45+1) şi Bruno Fernandes (minutul 58).

Dar Coventry, care juca în prima semifinală de FA Cup din 1987, a ripostat cu goluri marcate de Ellis Simms (minutul 71) şi Callum O'Hare (minutul 79), înainte ca Haji Wright să înscrie un penalty în prelungiri.

Victor Torp a fost aproape să o califice pe Coventry în finală, însă golul înscris în minutul 120+1 a fost anulat de VAR pentru poziţie afară din joc.

Casemiro a ratat primul penalty al lui United, trăgând direct în portarul Bradley Collins, dar Andre Onana a apărat lovitura lui O'Hare, înainte ca Sheaf să trimită peste transversală.

Manchester United o va întâlni în finală pe rivala Manchester City, care a trecut sâmbătă de Chelsea, scor 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici