Meciul AS Roma - Inter Milano a fost reprogramat pentru duminică. Această decizie a fost luată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile

Meciul AS Roma - Internazionale Milano, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă şi a fost amânat din cauza căderilor de zăpadă din capitala Italiei, a fost reprogramat pentru duminică, la ora 16.00, informează site-ul oficial al clubului gazdă.

224 afișări
Imaginea articolului Meciul AS Roma - Inter Milano a fost reprogramat pentru duminică. Această decizie a fost luată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile

Meciul AS Roma - Inter Milano a fost reprogramat pentru duminică. Această decizie a fost luată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Cel de-al doilea meci care era programat sâmbătă, Cesena - Catania, a fost de asemenea amânat, însă pentru o dată ce urmează să fie stabilită.

Joi, Liga Italiană anunţase că cele trei partide din etapa a XXII-a a campionatului Italiei, din acest week-end, care ar fi trebuit să se joace seara au fost reprogramate şi se vor disputa de la ora 16.00. Cele trei partide erau AC Cesena - Catania, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă de la ora 19.00, AS Roma - Internazionale Milano, care trebuia să se dispute sâmbătă de la ora 21.45, şi AC Milan - SSC Napoli, care era programată duminică de la ora 21.45.

Această decizie a fost luată ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, a ninsorilor abundente şi a temperaturilor scăzute.

Patru întâlniri din etapa a XXI-a au fost deja amânate: FC Parma - Juventus Torino, Atalanta Bergamo - Genoa, Bologna - AC Fiorentina şi AC Siena - Catania. Liga italiană a anunţat că aceste partide se vor disputa la 15 februarie primele două (FC Parma - Juventus Torino, Atalanta Bergamo - Genoa), respectiv 21 februarie Bologna - AC Fiorentina şi 22 februarie AC Siena - Catania, toate de la ora 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici