Meciul Diaconu-Branco s-a amânat

Pugilistul Adrian Diaconu este forţat să amâne, din cauza unei accidentări la mâna dreaptă, lupta de săptămâna viitoare în care trebuia să-şi pună în joc titlul de campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, în faţa boxerului italian Silvio Branco.

46 afișări
Imaginea articolului Meciul Diaconu-Branco s-a amânat

Pugilistul Adrian Diaconu (Imagine: Mediafax Foto)

"Este adevărat că Diaconu s-a accidentat mai demult şi am încercat sa tragem de timp, însă este o leziune mai serioasă şi nu am putut face nimic. Meciul se amână", a confirmat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

Diaconu trebuia să-şi apere pentru prima oară centura în faţa challengerului Silvio Branco la 15 noiembrie, într-o gală programată la Bucureşti

Potrivit conducătorului FRB, meciul va putea fi reprogramat la o dată ulterioară, deoarece Diaconu şi-a agravat, în antrenametele intense din ultima vreme, o leziune pe care o avea încă din septembrie 2007 din timpul pregătirilor pentru duelul contra pugilistului Chad Dawson.

"El avea o accidentare mai veche care s-a agravat, a efectuat deja primele teste, iar în următoarea perioadă vom afla exact perioada de indisponibilitate. Nu este în pericol să-şi piardă centura, partida va fi reprogramată", a adăugat Rudel Obreja.

Pugilistul Adrian Diaconu (25-0-0) a fost proclamat campion mondial WBC categoria semigrea în 22 iulie, la Mexico City, după ce deţinătorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat în repetate rânduri să boxeze cu românul.

"Pugilistul român Adrian Diaconu, care activează la clubul profesionist INTERBOX, trebuia să susţină în luna noiembrie la Bucureşti un meci împotriva boxerului italian Silvio Branco în care urma să-şi apere titlul la categori semigrea, versiunea WBC. Din cauza faptului că Diaconu s-a accidentat la încheietura mâinii drepte, unde a avut probleme şi în urmă cu un an înaintea meciului cu pugilistul american Chad Dawson, meciul va fi amânat până la o dată ce va fi stabilită după ce doctorii canadieni vor cunoşte cu exactitate timpul pauzei pe care trebuie să o ia pugilistul român de la antrenamente", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX de către Federaţia Română de Box.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici