Meciul din finala unui mare turneu în care a jucat Halep, desemnat de WTA cel mai frumos din 2018 la un grand slam

Meciul dintre liderul mondial WTA Simona Halep şi jucătoarea de tenis din Germania Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, a fost desemnat de WTA drept cel mai frumos din 2018, la un turneu grand slam.

341 afișări
Imaginea articolului Meciul din finala unui mare turneu în care a jucat Halep, desemnat de WTA cel mai frumos din 2018 la un grand slam

Meciul Halep - Kerber, desemnat de WTA cel mai frumos din 2018 la un grand slam

Românca s-a impus în meciul contra Angeliquei Kerber din semifinalele Australian Open, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, şi s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open. În finală însă, Simona Halep pierdea, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, în faţa danezei Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, fiind cea de-a treia finală de grand slam pierdută de româncă.

Pe locurile următoare s-au clasat înfruntarea dintre Osaka şi Sabalenka, de la Us Open, meciul dintre Serena şi Barty de la Roland Garros, încă un meciu al Simonei Halep, cel împotriva jucătoarei de tenis din Taiwan Hsieh Su-wei de la Wimbledon, iar pe locul 5 a fost desemnată partida dintre Cibulkova şi Kerber, de la US Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici