Meciul din Liga Campionilor dintre Atalanta şi Villarreal a fost amânată cu o zi din cauza zăpezii

  • Meciul dintre Atalanta şi Villarreal, din Liga Campionilor, a fost amânat pentru joi, din cauza ninsorii abundente de pe stadionul Gewiss, din Bergamo.
  • Ninsorile abundente au început cu o oră înainte de startul partidei, când învelişurile de pe teren fuseseră deja îndepărtate.
245 afișări
Imaginea articolului Meciul din Liga Campionilor dintre Atalanta şi Villarreal a fost amânată cu o zi din cauza zăpezii

Sursa foto: profimedia

Membrii staff-ului administrativ au încercat apoi să îndepărteze zăpada, iar startul a fost apoi amânat cu 20 de minute de către arbitrul Anthony Taylor, înainte ca acesta să decidă ulterior că meciul nu se poate desfăşura conform planului. Nu se ştie exact când anume joi se va juca meciul.

Meciul are implicaţii cruciale pentru ambele formaţii, Atalanta fiind la un punct în spatele lui Villarreal înainte de meci.

Manchester United a câştigat deja grupa, în timp ce Young Boys se află pe ultimul loc cu patru puncte, la două în spatele lui Villarreal. Formaţia elveţiană are şanse de a se califica în Europa League dacă termină pe locul trei, în cazul în care o învinge pe United şi Atalanta pierde cu Villarreal.

Nu a nins la Torino, unde Juventus a învins-o pe Malmo cu 1-0, dar a căzut zăpadă pe Allianz Arena, la meciul lui Bayern Munchen cu Barcelona, meci care însă a putut fi jucat în condiţii propice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici