Meciul dintre Bute şi Andrade, pe 28 noiembrie, în Quebec

Meciul în care pugilistul Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa mexicanului Librado Andrade, va avea loc în data de 28 noiembrie, la Montreal sau Quebec, informează presa canadiană.

77 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Bute şi Andrade, pe 28 noiembrie, în Quebec

Meciul dintre Bute şi Andrade, pe 28 noiembrie, în Quebec (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Potrivit rds.ca, data a fost stabilită după negocieri între Jean Bedard, preşedintele grupului Sportscene, căruia îi aparţine clubul Interbox, şi Richard Schaefer, omologul său de la Golden Boy Promotions, care îl reprezintă pe Andrade.

"Suntem foarte bucuroşi şi mândri de felul în care s-au desfăşurat negocierile. Avem acelaşi obiectiv: să facem din această confruntare o luptă de care oamenii îşi vor aminti. Având în vedere popularitatea lui Lucian, este o alegere inteligentă ca meciul să aibă loc în provincia Quebec", a declarat Bedard, reprezentantul lui Bute la negocieri.

Lucian Bute s-a declarat încrezător în şansele sale de a-şi păstra centura IBF. "Librado este printre cei mai buni şi mai periculoşi pugilişti de la categoria supermijlocie la ora actuală. Mă bucur că meciul va avea loc în Quebec, în faţa fanilor mei. Îl voi bate pe Librado, iar apoi voi fi gata să înfrunt pe oricine va îndrăzni să boxeze cu mine", a precizat Bute într-un comunicat.

Andrade a afirmat, de asemenea, că este hotărât să învingă. "Aştept meciul cu nerăbdare şi îmi pare bine că va avea loc în Canada. Avem probleme serioase de reglat şi sunt bucuros că acest meci ar putea avea loc acolo unde a început totul. Voi merge acolo să câştig, să termin ce am început în prima noastră confruntare", a declarat Librado Andrade.

Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici