Meciul Israel – Elveţia din preliminariile Euro 2024, reprogramat şi relocat de UEFA

Forul de conducere al fotbalului european, UEFA, a anunţat marţi că a decis ca meciul dintre Israel şi Elveţia, contând pentru Grupa I a preliminariilor Euro 2024 să fie reprogramat de pe joi, 12 octombrie, pentru 15 noiembrie, ca urmare a situaţiei geopolitice din Orientul Apropiat.

886 afișări
Imaginea articolului Meciul Israel – Elveţia din preliminariile Euro 2024, reprogramat şi relocat de UEFA

Sursa foto: Mediafax Foto

UEFA a informat că va decide în timp util locul de desfăşurare a meciului, din Grupa I, în care se află şi România, contând pentru etapa a 7-a a preliminariilor.

UEFA a amânat de asemenea toate meciurile de fotbal preconizate a avea loc în Israel în următoarele două săptămâni, în urma conflictului declanşat în regiune.

„UEFA va continua să monitorizeze îndeaproape situaţia şi va rămâne în legătură cu toate echipele implicate înainte de a lua orice decizie cu privire la eventuale modificări privind alte meciuri viitoare ale reprezentativei Israelului.", a mai comunicat UEFA într-un comunicat.

Clasamentul Grupei I

1. Elveţia 6 4 2 0 17-5 14p
2. ROMÂNIA 6 3 3 0 9-4 12p
3. Israel 6 3 2 1 7-7 11p
4. Belarus 6 1 1 4 4-11 4p
5. Kosovo 6 0 4 2 5-8 4p
6. Andorra 6 0 2 4 3-10 2p

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici